Responsive image

MDM Masterclass

De Talent Company van MDM Vught is een thuis voor jong danstalent en dé plek voor extra gemotiveerde jongeren! Je krijgt les op hoog niveau, van de beste dansdocenten. De lessen vinden plaats in Theater de Speeldoos. Het talentenprogramma is geschikt voor danstalenten in de leeftijd van 10+. De lessen zijn dan ook zeer geschikt voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen die méér willen dan de wekelijkse dansles.

De nadruk van de Talent Company ligt op de verdere ontwikkeling van het persoonlijke danstalent van iedere leerling afzonderlijk. Wil jij worden uitgedaagd op het gebied van dans in een groep met net zo gemotiveerde leerlingen? Dan is de Talent Company echt iets voor jou! De lessen van seizoen 2019-2020 zijn verdeeld in diverse masterclasses van 6 lessen. In elk blok zullen andere dansstijlen aan bod komen. Een les duurt 120 minuten.

Anders dan voorheen hoef je voor de Talent Company geen auditie te doen, danservaring is echter wel een vereiste. Het voordeel van deze nieuwe opzet is dat je je alleen op hoeft te geven voor de blokken waar jouw interesse ligt. Dit jaar zullen de volgende dansstijlen aan bod komen waarbij je kunt denken aan: Dancehall, Klassiek ballet, Modern, Bollywood.
Houd vooral onze website en social media in de gaten, daar zal de aankondiging van de Masterclasses en docenten gedurende het hele jaar worden bijgewerkt.


Meer info
Als je graag eerst meer informatie wilt, kun je een e-mail sturen naar dans.musical@mdmvught.nl.

Masterclass-1
Dennis Westenend traint 2 van de MDM wedstrijdteams en behaald met deze teams hele mooie resultaten. Dennis heeft met diverse artiesten samen gewerkt en is bekend van o.a. het televisieprogramma "Dance Dance Dance". De lessen van Dennis zullen voor vele een uitdaging zijn omdat hij iedereen verleid uit zijn comfortzone stappen en anders te bewegen dan dat je gewent bent. Het stukje "Performance" krijgt onder bezielende leiding van Dennis altijd extra aandacht.

Diverse masterclasses
Cursuscode: Masterclass-1
Lesdag: Zaterdag
Lestijd: 09.30-11.30 uur
Aantal lessen: 6
Kosten: € 95,00
Docent: Diverse

SCHRIJF JE IN

Responsive image Fotografe: Alessandra Mignardi
Masterclass-3 10+
met Huy Truong (Hiphop)

Bio: Dag allemaal! Huy Truong is de naam. Geboren in Vietnam maar momenteel woon ik in Veghel. Vanaf mijn 15e ben ik de danswereld ingestapt en het is mij sindsdien nog nooit gaan vervelen. Begonnen met Breakdance en na enige tijd ben ik overgestapt naar Hiphop. Vanaf mijn 17e ben ik begonnen met het geven van diverse danslessen waarbij de leeftijden erg uiteenlopen (van 8 tot 45 jaar ). Dit deed ik op verschillende locaties verspreid over Noord-Brabant. Zelf heb ik altijd in een crew mogen dansen, waaronder The CDK en 2Fusion. Tevens ben ik ook de trainer / coach van het huidige wedstrijdteam: The Furious.

Naast mijn leven als danser ben ik ook fulltime werkzaam bij een bank als Intern Partner Manager. Ik vind het ook erg interessant om in een zakenwereld te werken! En in de avonden blaas ik natuurlijk mijn stroomaf met dansen!

Diverse masterclasses
Cursuscode: Masterclass-3
Lesdag: Zaterdag
Datum: 11-1-2020 t/m 15-2-2020 Lestijd: 09.30-11.30 uur
Aantal lessen: 6
Kosten: € 95,00 / €16,00 per les van 2 uur. Voor aanvang van de les contact te betalen
Docent: Huy Truong
Genre: Hiphop

SCHRIJF JE IN