Responsive image

MDM Talent Company

De Talent Company van MDM Vught is een thuis voor jong danstalent en dé plek voor extra gemotiveerde jongeren! Je krijgt les op hoog niveau, van de beste dansdocenten. De lessen vinden plaats in Theater de Speeldoos. Het talentenprogramma is geschikt voor danstalenten in de leeftijd van 10+. De lessen zijn dan ook zeer geschikt voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen die méér willen dan de wekelijkse dansles.

De nadruk van de Talent Company ligt op de verdere ontwikkeling van het persoonlijke danstalent van iedere leerling afzonderlijk. Wil jij worden uitgedaagd op het gebied van dans in een groep met net zo gemotiveerde leerlingen? Dan is de Talent Company echt iets voor jou! De lessen van seizoen 2019-2020 zijn verdeeld in diverse masterclasses van 6 lessen. In elk blok zullen andere dansstijlen aan bod komen. Een les duurt 120 minuten.

Anders dan voorheen hoef je voor de Talent Company geen auditie te doen, danservaring is echter wel een vereiste. Het voordeel van deze nieuwe opzet is dat je je alleen op hoeft te geven voor de blokken waar jouw interesse ligt. Dit jaar zullen de volgende dansstijlen aan bod komen waarbij je kunt denken aan: Dancehall, Klassiek ballet, Modern, Bollywood.
Houd vooral onze website en social media in de gaten, daar zal de aankondiging van de Masterclasses en docenten gedurende het hele jaar worden bijgewerkt.


Meer info
Als je graag eerst meer informatie wilt, kun je een e-mail sturen naar dans.musical@mdmvught.nl.

Diverse masterclasses
Cursuscode: Talent-1 10+
Lesdag: Zaterdag
Lestijd: 09.30-11.30 uur
Aantal lessen: 6
Kosten: € 95,00
Docent: Diverse

SCHRIJF JE IN