Responsive image

MDM Wedstrijdteams

MDM Vught heeft drie wedstrijdteams. In deze teams ga je voor perfectie. Iedereen werkt super hard om alles strak, synchroon en in formatie te krijgen. Daarnaast doen de teams mee aan zoveel mogelijk hiphopwedstrijden bij UDO en andere hiphop wedstrijdbonden. Zie jij dit wel zitten? Om in een wedstrijdteam terecht te komen, moet je aan het begin van het jaar auditie doen. Docenten kunnen je vragen om auditie te doen, maar je kunt ook zelf aangeven dat je interesse hebt.

Daarnaast moet je om deel te nemen aan een wedstrijdteam er helemaal voor gaan! Daarom spreken we samen met je ouders een aantal strenge regels af, waar zowel jij als je ouders(s) / verzorger(s) zich aan dienen te houden.

Heb jij discipline, doorzettingsvermogen en ben je een echte teamplayer? Doe dan auditie!

LET OP!
Als je de auditie gehaald hebt en je jezelf uiteindelijk definitief inschrijft dan betaal je voor je deelname aan het wedstrijdteam. Je mag je dan ook kosteloos inschrijven voor één andere dansles bij MDM Vught m.u.v. de Talent Company en Project Collab lessen. Zo kun je nog beter worden en jezelf als danser nog verder ontwikkelen.

Docenten
Tamara Caarls
Dennis Westenend

The Knock Out Crew

The Knock Out Crew is een fanatieke groep tussen de 8 en 11 jaar en trainen keihard voor optredens en wedstrijden. En het resultaat mag er wezen! The Knock Out Crew danst hoofdzakelijk “Shell We Dance” wedstrijden.

The Knock Out Crew 8 t/m 11 jaar
Cursuscode: WED-1
Training 1: Vrijdag 17.30-19.00 uur
Aantal lessen: 38
Kosten: € 32,50 per maand
Docent: Tamara Caarls
GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN


The Grand Mob

De fanatieke groep The Grand Mob bestaat uit dansers tussen de 11 en 13 jaar. Het afgelopen jaar hebben ze meerdere prijzen in de wacht gesleept. Ze treden af en toe op, maar trainen vooral voor wedstrijden van UDO en Shell We Dance. The Grand Mob traint twee keer per week.

The Grand Mob 10 t/m 14 jaar
Cursuscode: WED-2
Training 1: Maandag 16.30–18.00 uur
Training 2: Vrijdag 16.45–18.15 uur
Aantal lessen: 2x 38
Kosten: € 42,50 per maand
Docent: Dennis Westenend

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN


The Saintz
De crew The Saintz is voor de leeftijd de 13 t/m 17 jaar. Samen gaan ze altijd voor een origineel optreden en werken ze hard om op het grote podium van UDO zo strak mogelijk voor de dag te komen. The Saintz traint twee keer per week.

The Saintz 14+
Cursuscode: WED-3
Training 1: Maandag 18.00–19.30 uur
Training 2: Vrijdag 18.15–19.45 uur
Aantal lessen: 2x 38
Kosten: € 42,50 per maand
Docent: Dennis Westenend

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN


WED-4

The Warriors
Cursuscode: WED-4
Lesdag: Donderdag
Lestijd: 18.45–20.15 uur
Aantal lessen: 38
Kosten: € 32,50 per maand
Docent: Tamara Caarls

GRATIS PROEFLES

SCHRIJF JE IN