Bandspot

Wil jij graag in een band spelen, maar zoek je nog andere bandleden om een band mee te vormen? Of speel je al in een band, maar willen jullie het muzikale niveau verhogen? Haal dan het beste uit jezelf met Bandspot. Jullie doen podiumervaring op onder begeleiding van een vakdocent en worden klaargestoomd voor de beste performance uit jullie carrière. Do you wanna rock the stage? Ga dan de uitdaging aan.

GRATIS PROEFLES


Docenten
Lucien Schevers

Jazzwerk - jongeren

Speel jij al een tijdje een instrument en heb je zin om samen met andere muzikanten in een swingend bandje te spelen? Dan is Jazzwerk iets voor jou. Alles wat de pan uit swingt komt hier aan bod: jazz, blues, rock, Latin, afro, etc. Een Jazzwerkband bestaat uit een ritmesectie (piano, gitaar, basgitaar en drums) en een melodiesectie (saxofoon, trompet, trombone). Binnen een gezellige en ontspannen sfeer leer je samenspelen en doe je podiumervaring op tijdens een aantal optredens. Zo kun je jezelf aan vrienden en familie presenteren en laten horen hoe swingend jouw Jazzwerkbandje kan spelen.

GRATIS PROEFLES


Docenten
Paul Spoelstra

Kriskras Jazz - volwassenen

Jazz in alle richtingen, dat is Kriskras Jazz. Ben jij een volwassen amateur-muzikant die graag op een ontspannen manier wil samenspelen? Ontmoet dan andere muzikanten en ga samen aan de slag in de repetitieruimte waar een enthousiaste docent jullie stimuleert. Er worden verschillende muziekstijlen gespeeld waarbij solo’s en improvisatie een belangrijk onderdeel zijn. Een jazzy werkwijze dus. Ook wordt er aandacht besteed aan de theoretische achtergrond van improvisatie en samenspel om zo het resultaat te verbeteren. Als jullie klaar zijn voor een swingende prestatie dan wordt er zeker een optreden gepland.

GRATIS PROEFLES


Docenten
Paul Spoelstra

Laid Back Band - volwassenen

In de jazz betekend ‘laid back’ een relaxte, luie manier van spelen, net achter de beat aan. Speciaal voor volwassen amateurmuzikanten die dit wel zien zitten is er de Laid Back Band. Je ontmoet elkaar in de ochtend en gaat onder begeleiding van een enthousiaste docent aan de slag. Samen vormen jullie een swingende band van ongeveer 8 muzikanten met een ritme- en blazerssectie. De muziek die gespeeld wordt is voornamelijk instrumentale blues, jazz, Latin en afro. Ben jij liefhebber van swingende jazz en wil je deel uitmaken van deze sociale club? Speel dan mee met de Laid Back Band.

GRATIS PROEFLES


Docenten
Paul Spoelstra