MDM zoekt ondersteuner bureau & communicatie

4 - 16 uur per maand

Over MDM Vught
Sinds 1 januari 2019 is MDM Vught hét centrum voor cultuureducatie in Vught. Wij verzorgen muziek-, dans- en musicalonderwijs voor meer dan 850 leerlingen uit de Gemeente Vught. We doen dat vanuit Theater de Speeldoos, online, in parken en op pleinen, op scholen en waar het ook maar kan en mag.

Wij willen dat iedereen in de Gemeente Vught kennis kan maken met Muziek, Dans & Musical. Van jong tot oud en van beginners tot gevorderden. Daarom bieden we een gevarieerd scala van cursussen, activiteiten, coachingstrajecten op maat en workshops. Om de kwaliteit van ons aanbod te waarborgen, werken we alleen maar met professionele docenten: musici, dansers en theatermakers.

De Gemeente Vught (Vught, Cromvoirt, Helvoirt) groeit en MDM ook. Nu we het einde van de door een pandemie gedomineerde wereld kunnen ruiken is er, meer dan ooit, behoefte aan sociale contacten en creativiteit. Als centrum voor cultuureducatie kunnen wij hier als geen ander op inspringen. Samen met ons docententeam en coördinatoren gaan we vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Om onze goede moed en voornemens concreter vorm te geven, breiden we ons team uit met een collega die bureau- en communicatietaken op zich neemt.

Plek in de organisatie
MDM Vught bestaat uit twee enthousiaste en gepassioneerde coördinatoren en een betrokken en actief zeskoppig bestuur. Samen met meer dan 30 docenten maken we de beste en leukste cultuureducatie in de Gemeente Vught mogelijk.

De ondersteuner bureau en communicatie werkt nauw samen met de coördinatoren en een afgevaardigde uit het bestuur.

Wat je komt doen voor MDM Vught:
Wij zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met ons wil meegroeien.
 • Je schrijft, creëert en verspreidt online content via de website en social media kanalen.
 • Je verzorgt mailings naar cursisten.
 • Je stelt persberichten op en verspreidt die onder lokale en regionale media.
 • Je ondersteunt de twee coördinatoren en het bestuur van MDM met administratieve werkzaamheden (zoals cursistenadministratie, het verwerken van inschrijvingen, het maken van rapportages en facturen en bestuursstukken voorbereiden).
 • Je verzint plannen en acties om te bevorderen dat het leerlingenaantal van MDM toeneemt.
 • Je voert de marketing / communicatie uit voor voorstellingen van de leerlingen van MDM.

Wie je bent en wat je kan:
 • Je bent positief, probleemoplossend en hebt een proactieve houding.
 • Je hebt affiniteit met cultuurparticipatie.
 • Je beheerst het Nederlands en schrijft vrolijk en foutloos.
 • Je bent secuur en administratief sterk.
 • Minimaal MBO-niveau.
 • Je bent handig met allerhande (CMS / Office / etc.-) systemen en digitaal vaardig.
 • Voor deze functie heb je een VOG nodig.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige en energieke organisatie met ruimte om je eigen uren in te delen. Je honorarium stellen we vast met als richtsnoer schaal 6 van de CAO Kunsteducatie. Het betreft een functie op ZZP-basis. Verloning via een pay-roller is eventueel bespreekbaar.

MDM Vught wil een inclusieve organisatie zijn en onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie. We streven ernaar dat ons team een afspiegeling vormt van de samenleving. In de selectieprocedure houden we hier rekening mee.

De functie omvat 4 tot 16 uur per maand. Afhankelijk van je eigen agenda en die van MDM Vught bekijken we dat per maand. De functie is in eerste instantie voor zes maanden, om elkaar te leren kennen. Bij wederzijdse tevredenheid gaan we met elkaar verder.

We nodigen je van harte uit te reageren. Stuur je cv en korte (half A4) motivatie vóór 13 juni 2021 naar info@mdmvught.nl.