Dankjewel-concert

Op zondag 13 september om 15.00 uur geeft MDM Vught een gratis Dankjewel-concert voor deVughtsebevolking! Dit evenement vindt aan de voorkant van het Vughtse raadhuis plaats. Het wordt een warm 'dankjewel' voor alle docenten, ouders en leerlingen, met en door wie MDM Vught de coronamaanden doorgekomen is. Het concert zal gegeven worden door MDM-leerlingen van verschillende disciplines en bevlogen MDM-docenten, waardoor er heuse dans- en muzikale prestaties geleverd worden.

Tijdens het concert zal een aantal bekende Vughtenaren gaan schilderen onder de bezielende leiding van de beroemde schilder Constantijn Molenkamp. Na afloop van dit concert zullen deze werken worden geveild ten bate van MDM Vught.

Dit evenement zal geheel coronaproof gegeven worden: er zullen 100 stoelen voor het raadhuis geplaatst worden, elke stoel op anderhalve meter afstand van de andere. Het evenement is om 17.00 uur afgelopen.

We hopen natuurlijk op goed weer, zodat het Leeuwensteinplein er stralend op staat. Als het regent, wordt het concert in Theater de Speeldoos gegeven. Mocht u diensten of items voor ogen hebben die MDM ook ter veiling mag aanbieden, dan kunt u een mail sturen naar info@MDMVught.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Tijdens het concert worden er foto’s gemaakt door de bekende Vughtse fotograaf Ton Stappers, deze foto’s kunt u na afloop terugvinden op de website van MDM Vught. Mocht u bezwaar hebben tegen een van u geplaatste foto dan kunt u dat kenbaar maken door een mail te sturen naar info@mdmvught.nl.