Elisah Schwarz van Noorloos

Elisah Schwarz van Noorloos is vanaf september 2021 de nieuwe dwarsfluit docente van MDM Vught.
Al ruim een decennia lang is zij aan verschillende harmonieën en muziekverenigingen verbonden.

Dwarsfluit.
De dwarsfluit (ook vaak fluit genoemd) is een blaasinstrument dat je niet IN je mond stopt, maar tegen je kin/ onderlip aan houdt.
De luchtstroom uit de mond staat haaks op de boring van het instrument. Door te blazen ontstaan er prachtige klanken, die voorheen vaak geassocieerd werden met vogelgeluiden, maar vandaag de dag in moderne klassieke muziek kun je er ook prachtige beats mee beatboxen.
De dwarsfluit bestaat uit 3 onderdelen, ideaal dus om hem in een handig koffertje overal mee naar toe te nemen.
Hoewel de dwarsfluit tegenwoordig niet meer van hout gemaakt wordt, behoort het toch nog steeds tot de houtblaas instrumenten.
Ook nieuwsgierig geworden naar dit prachtige instrument? Schrijf je dan nu in voor een proefles!

Lessen in MDM Vught
Elisah geeft elke maandag les aan alle niveaus en leeftijden van 6 tot 90+ jaar in Vlijmen. Tijdens haar studie heeft ze zich zo breed mogelijk georiënteerd, door naast haar klassieke hoofdvak ook lichte muziek te studeren. Haar lesmethode bestaat dan ook uit een klassiek repertoire, maar de leerlingen zullen ook leren om van de bladmuziek los te komen en hun muzikaliteit op een breder vlak te ontwikkelen door middel van andere muziekstijlen en improvisaties.
Heb je altijd al dwarsfluit willen leren spelen? Of wil je de lessen juist weer oppakken, schrijf je dan nu via het online inschrijfformulier in.