Kim Cornelissen

Kim komt uit Tilburg. Ze is afgestudeerd als zangeres en actrice aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten richting Muziektheater.
Al op jonge leeftijd kwamen muziek en theater nauw aan haar hart te liggen. Zodoende nam ze dans, zang- en musicallessen, volgde ze lessen bij MusicAllFactory Jongeren, ging ze een jaartje naar de theateropleiding in Den Bosch en vertrok ze op zaterdag naar Tilburg voor de vooropleiding Muziektheater.
In 2019 werd ze aangenomen op de bachelor Muziektheater in Tilburg, waar ze zich heeft mogen ontwikkelen tot zangeres en actrice en lessen heeft mogen volgen van o.a. Edward Hoepelman, Ivar Costenoble, Katrien Verheijden en Ingrid Zeegers.
Tijdens haar studie specialiseerde ze zich als musicalzangeres, begon ze bij een band en ontdekte ze dat het schrijven, maken en lesgeven haar ook erg trok. In juni 2023 studeerde ze af.
Tijdens haar studie heeft ze de minor Zangeducatie gevolgd en daardoor geeft ze nu al 3 jaar met veel plezier zangles. Zingen is leuk en het kan je ook heel veel vrijheid geven! Zangplezier staat dan ook voorop binnen haar lessen, maar ze vindt het ook heel belangrijk om haar leerlingen de juiste tools mee te geven om nóg beter te worden en vol zelfvertrouwen op het podium te kunnen stralen.