Michael Nieuwenhuijze

Zang – vocal coaching
Nadat Michael Nieuwenhuijze in 2006 zijn SPW-diploma in Zwolle had behaald, voelde hij aan alles dat hij meer met muziek wilde doen. In datzelfde jaar werd hij aangenomen op het Koning Willem I College in Den Bosch voor de opleiding Artiest. Deze opleiding smaakte naar meer!
In 2007 werd Michael aangenomen op Fontys Dansacademie richting Musicaltheater. In die periode speelde hij o.a. in Spring Awakening (Moritz), Godspell (Judas) en Company (Robert). In zijn laatste studiejaar mocht hij stage lopen bij de professionele musical Legally Blonde, om daarna door te stromen naar musicals als Miss Saigon, Wicked en Shrek. Na deze periode is hij veel gaan optreden met The JukeBoxboys.
Ondertussen werd hij de trotse vader van twee jongens en besloot toen een stapje terug te doen wat betreft het spelen in musicals.
De passie voor zingen bleef, dus was het een logische stap om zich te gaan verdiepen in zanglessen. Na diverse cursussen -UVS (Universal Voice System) en een certificaat Lax Vox (Alberto ter Doest)- geeft Michael sinds 2016 zanglessen in Waalwijk. Ook is hij als vocal coach betrokken bij Kindermusicalgroep De Notenkrakers, Musicalgroep Djemm!, M-Workx (30+ musical en muziektheater) en binnenkort gaat hij aan de slag bij zangschool LokaalZes in Tilburg en Oisterwijk. Elke woensdagavond verzorgt hij daarnaast ook nog Jumping Fitness lessen bij Dansstudio Double You Dance in Waalwijk.