MDM Muziektheater 17+

Onze timing voor de info bijeenkomst en de start van dit nieuwe project was niet helemaal handig. Wij hebben een nieuwe datum: we willen nu starten op 20 april (voorwaarde is wel minimaal 8 deelnemers).
Nieuwsgierig ? stuur dan een mailtje naar dans.musical@mdmvught.nl.

Voor de nieuwe theaterproductie ‘The Climb’ van MDM in Vught zoeken we een enthousiaste cast!

Speel mee de nieuwe inspirerende theatervoorstelling ‘The Climb’ van MDM, die te zien zal zijn in Theater de Speeldoos in Vught.

Theatermaker Leon van Uden gaat met de groep acteurs aan de slag om een volledig nieuwe voorstelling te maken over opgroeien, volwassen worden, durven dromen en de hobbelige ‘yellow brick road’ die ons langs al die facetten van het leven laat lopen.

“Mijn tienerjaren vond ik maar ingewikkeld: ik ben gepest, moest ‘dealen’ met gescheiden ouders en mijn droom om acteur te worden leek onbereikbaar. Toch heeft die moeilijke tijd bijgedragen aan de persoon waar ik steeds een beetje trotser op ben…mezelf. Graag wil ik een voorstelling maken over deze thema’s met acteurs van alle leeftijden. We combineren waargebeurde verhalen met fictie, dialogen wisselen we af met live gezongen muziek en hilarische situaties smelten we samen met ontroerende momenten. Graag wil ik bezoekers van alle leeftijden laten zien dat tegenslagen je sterker maken en dat je elke dag de keuze hebt om te klimmen, in plaats van de daling in te zetten!”

Tijdens dit toffe proces speelt iedereen een hoofdrol. ‘The Climb’ zal gespeeld gaan worden voor zowel leerlingen als reguliere theaterbezoekers. We zullen gebruik gaan maken van verschillende facetten van het theater dus of je nu een speler bent, een zanger, een danser of een muzikant…schrijf je in!

Over de regisseur:
Leon van Uden schreef, regisseerde en/of produceerde grote Nederlandse producties als ‘Robèrt van Beckhoven in het theater, ‘Liften’ (met Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en Marleen van der Loo), ‘Liften 2’ (met Winston Post, Frédérique Sluyterman van Loo, Joke de Kruijf), Zomer Zonder Vrouw (met Bartho Braat en Ernst Daniël Smid) en de genomineerde familieshows ‘Arthur en de strijd om Camelot’, ‘Toms Magische Speelgoedwinkel’ en ‘Robin Hood en het verdwenen goud’. Tevens was hij als acteur te zien in diverse theater- en televisieproducties te zien waren door het hele land.

Docenten
Leon van Uden

MDM Muziektheater 17+
Cursuscode: muziektheater
Lesdag: donderdag
Lestijd: 20.00-21.300 uur
Aantal lessen: 37
Kosten: € 42,50 (incl. opname v.d. voorstelling)
Docent: Leon van Uden

GRATIS PROEFLES SCHRIJF JE IN