MDM Wedstrijdteams

MDM Vught heeft momenteel 3 wedstrijdteams. In een wedstrijdteam ga je voor perfectie. Iedereen werkt super hard om alles strak, synchroon en in formatie te krijgen. Daarnaast doen de teams mee aan minimaal 6 wedstrijden bij UDO. Ook is een wedstrijdteam vaak het visitekaartje van MDM. Dit betekent dat de wedstrijdteams met regelmaat optreden bij activiteiten in Vught en omstreken om MDM zichtbaar te maken. Zie jij dit wel zitten? Minimaal 1x per seizoen organiseren wij audities, waarvoor je je kan aanmelden. Docenten kunnen je ook vragen om auditie te doen.

Daarnaast moet je om deel te nemen aan een wedstrijdteam er helemaal voor gaan! Daarom spreken we samen met je ouders een aantal regels af, waar zowel jij als je ouders(s) / verzorger(s) zich aan dienen te houden.

Heb jij discipline, doorzettingsvermogen en ben je een echte teamplayer? Doe dan auditie!

LET OP!
Als je de auditie gehaald hebt en je jezelf uiteindelijk definitief inschrijft dan betaal je voor je deelname aan het wedstrijdteam. Daarbij zit een wedstrijdoutfit inbegrepen. Je mag je dan ook kosteloos inschrijven voor één andere dansles bij MDM Vught. Zo kun je nog beter worden en jezelf als danser nog verder ontwikkelen.


The Warriors

De fanatieke groep The Warriors bestaat uit dansers tussen de 8 en 11 jaar. Regelmatig treden ze op, maar trainen vooral voor wedstrijden van UDO. Het team traint twee keer per week en heeft dit jaar maar liefst twee trainers om van te leren. Bij het lesgeld zit een wedstrijdoutfit en 1 andere les inbegrepen.


The Grand Mob

De fanatieke groep The Grand Mob bestaat uit dansers tussen de 11 en 14 jaar. Het afgelopen jaar hebben ze meerdere prijzen in de wacht gesleept. Ze treden af en toe op, maar trainen vooral voor wedstrijden van UDO. The Grand Mob traint twee keer per week. Bij het lesgeld zit een wedstrijdoutfit en 1 andere les inbegrepen.


The Saintz

De crew The Saintz is voor de leeftijd de 14 t/m 17 jaar. Samen gaan ze altijd voor een origineel optreden en werken ze hard om op het grote podium van UDO zo strak mogelijk voor de dag te komen. Het afgelopen jaar hebben ze heel wat prijzen gewonnen. The Saintz traint twee keer per week. Bij het lesgeld zit een wedstrijdoutfit en 1 andere les inbegrepen.

Docenten
Dennis Westenend
Mickéla Peters

The Grand Mob 13 t/m 16 jaar WED-2
Cursuscode: WED-2
Lesdag: maandag & donderdag
Lestijd: 17.45-19.15 & 16.45-18.15 uur
Aantal lessen: 2x 37
Kosten: € 57,50 per maand
Docent: Dennis Westenend

SCHRIJF JE IN

The Saintz 16+ WED-3
Cursuscode: WED-3
Lesdag: maandag & donderdag
Lestijd: 19.15-20.45 & 18.15-19.45 uur
Aantal lessen: 2x 37
Kosten: € 57,50 per maand
Docent: Dennis Westenend

SCHRIJF JE IN

The Warriors 10 t/m 13 jaar WED-1
Cursuscode: WED-1
Lesdag: maandag & donderdag
Lestijd: 16.15-17.45 uur & 18.45-20.15 uur
Aantal lessen: 2x 37
Kosten: € 57,50 per maand
Docent: Dennis Westenend, Mickéla Peters

SCHRIJF JE IN