Volwassenen

Ook voor volwassenen biedt MDM Vught leuke danslessen in verschillende dansstijlen. Er zijn twee verschillende lessen waar je uit kunt kiezen. Weet je nog niet zo goed wat jou het beste ligt? Dan kun je natuurlijk altijd eerst een les meedoen en daarna beslissen wat het beste bij jou past. In de lessen zijn volwassenen van alle leeftijden welkom!


Strippenkaart ‘Dans voor volwassenen‘

Wil jij graag dansen, maar laat jouw agenda het niet toe er iedere week te zijn? Dan is de strippenkaart ‘Dans voor volwassenen’ geschikt voor jou! De strippenkaart bevat tien strippen voor € 102,-, is een jaar geldig vanaf het gebruik van de eerste strip en wordt op naam, dus gepersonaliseerd, uitgegeven.

Bestellen? Klik op onderstaande knop!

SCHRIJF JE IN

Zodra de kaart betaald en gepersonaliseerd is, kan deze bij de dansdocent opgehaald worden.

NB: De strippenkaart is geen vervanging van een eerdere inschrijving en dient beschouwd te worden als een apart product dat losstaat van enige abonnementsvorm.


Klassieke & Moderne dans voor volwassenen

Altijd al willen dansen, maar dit nooit aangegrepen? Dan is klassieke & moderne dans volwassenen iets voor jou. Een dansles voor volwassenen, waarin zowel de klassieke als de moderne dans aan bod komt. In deze les starten de dansers met een klassieke barre training en wordt er gewerkt aan kracht, coördinatie, stabiliteit en flexibiliteit. Daarnaast komt de moderne techniek terug in de kern van de les waarbij de nadruk ligt op flow, dynamiek en het dansgevoel. Een heerlijke les voor de (op)nieuw startende danser.


Urban

Heb jij de flow te pakken of wil je hem ontdekken? Tijdens de lessen urban voor volwassenen kun je een uur lekker knallen en je hoofd leeg maken. In de lessen komen verschillende urban stijlen voorbij. Van hiphop tot breakdance en van dancehall tot house, niks is te gek! Je werkt door middel van oefeningen aan je techniek, ritmegevoel, dynamiek en expressie en leert verschillende choreografieën en danscombinaties. Hierbij staan plezier en ontspanning altijd voorop!


Improvisatie

Heb jij een passie voor dansen, maar zijn vaste pasjes niet helemaal jouw ding? Dan is moderne dansimprovisatie misschien wel iets voor jou! In deze les bewegen we vanuit JOU en de spontane bewegingen die bij jou ontstaan. Gedurende de les wordt je door de docent gestuurd met creatieve opdrachten en inspiratiepunten, zoals (kunst)objecten. Tijdens de les maak je geregeld contact met elkaar en ben je vrij om te bewegen vanuit wat voor jou fijn voelt.

Docenten
Lara Knoops
Andrea Tesselaar

Afro volwassenen 18+ AFRO
Cursuscode: VOLW-3
Lesdag: laatste woensdag v.d. maand
Lestijd: 20.00-21.00 uur
Aantal lessen: 10
Kosten: € 10,50 per les, contant te voldoen bij de docent of met onze strippenkaart
Docent: Lara Knoops

GRATIS PROEFLES SCHRIJF JE IN

Improvisatielessen voor volwassenen VOLW-3 NIEUW!
Cursuscode: VOLW-3
Lesdag: maandag
Lestijd: 20.15-21.15
Aantal lessen: 37
Kosten: €38,- per maand
Docent: Andrea Tesselaar

GRATIS PROEFLES SCHRIJF JE IN

Klassieke & Moderne dans voor volwassenen VOLW-1
Cursuscode: VOLW-1
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 20.00-21.00 uur
Aantal lessen: 37
Kosten: € 38,00 per maand
Docent: Andrea Tesselaar

SCHRIJF JE IN

Urban volwassenen 18+ VOLW-2
Cursuscode: VOLW-2
Lesdag: maandag
Lestijd: 19.30-20.30 uur
Aantal lessen: 37
Kosten: € 38,00 per maand
Docent: Lara Knoops

GRATIS PROEFLES SCHRIJF JE IN